Det rödaste rummet

Väl hemma efter stockholmsresa kan jag konstatera att det hänt saker på hemmaplan. I det som ska bli vårt nya badrum är allt underarbete färdigt. Rätvinkligt och härligt. Nu återstår bara själva kaklandet. Och golvläggningen. Samt leverans och installation av handfatskommod. Samt toalett. Och dusch. Blandarna höll jag alldeles på att glömma. Elen ska dras också, och så ska ett badrumsskåp på plats. Ja, det blir nog bra när det blir färdigt.

Ett antal vanligtvis förmodligen högst civiliserade norabor har redan meddelat att de vill ge sin inre pugilist en chans.

I Hustruns nya lokaler har det däremot gått undan på ett annat sätt. Väggarna har målats Gleason’s-röda, balkar för upphängning av sandsäckar har monterats, och coach’s corner har möblerats.

balkan
Järntrusten! (Som Arne Hegerfors skulle sagt.)

Gymmet lär stå färdigt för verksamhet redan nästa vecka, och utan att någon egentlig marknadsföring skett har ett antal vanligtvis förmodligen högst civiliserade norabor redan meddelat att de vill ge sin inre pugilist en chans.

Kombox Nora. Låter det inte underbart, så säg?

39 av 100 i #Blogg100

I morgon: TBD

Annonser

Författare: peranchor

Här brukade det stå: ”Mat, media, vin (inte nödvändigtvis i den ordningen) är vad som får min jord att snurra.” Det var då det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s