Vi lever i kaos

… och i morgon kommer svärmor. Då hade det ju varit bra att ha åtminstone en soffgrupp på plats. Allt är uppochner, och slipdammet ligger som en film över det mesta.

Som tidigare nämnts är inte Bunkern ett renoveringsobjekt per se, men har ändå sina modiga 60 år på nacken varför vissa åtgärder är av nöden. Badrummet, t ex, våtrumssäkras just nu. (Men lagom till industrisemestern räknar vi med att kunna duscha igen.) Sen har vi det rent estetiska. En av Husets Tidigare Ägare tycks ha närt en särskild förkärlek till orange vinyltapet. Det gör inte vi. Så här såg Dotterns rum ut innan Hustrun gick igång:

verasbefore

Så här såg det ut bara häromdagen.

verasprocess

Och så här ser det ut nu.

verasrum

Jovisst, det ska upp en tavla eller två på väggen, och fönstret ska förlänas en gardin – men Dottern är närmast löjligt nöjd. Hon har ju varit med lite också. Supergrrrls.

tjejerna

Så vad gör pappa då, undrar kanske vän av ordning? Ptja, när han inte skruvar ihop IKEA-möbler till hemmakontoret eller bloggar preppar han små lindströmmare med gräddsås. Klassikern från PA & Co. Svärmor är som sagt på ingång, och det gäller att visa framfötterna.

Nr 24 av 100 i #Blogg100

I morgon: TBD

 

 

Annonser

Författare: peranchor

Här brukade det stå: ”Mat, media, vin (inte nödvändigtvis i den ordningen) är vad som får min jord att snurra.” Det var då det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s