På resande fot, del 2

Kort bloggpost idag med, då även denna dag tillbringats i Stockholm, med jobbmöten. Det är skönt att se hur saker och ting börjar falla på plats, nu när vi börjat komma i ordning på riktigt i Nora. Både Hustrun och jag har den där typen av jobb som innebär att vi i princip kan sitta var som helst i världen och jobba – så länge det finns någorlunda internetuppkoppling. Det blir av naturliga skäl mest Nora. Doh.

Det är klart, när Hustrun föreläser eller skojar till det i TV måste hon resa lite. Själv räknar jag med att inom en överskådlig framtid besöka Stockholm ett par gånger i månaden för de där idémötena och avstämningarna som blir så mycket bättre när de görs live istället för att genomföras via Skype eller Facetime. Dessutom ges jag såväl en ursäkt som tillfälle att hänge mig åt sådant Nora inte riktigt kan erbjuda. Ännu.

Igår var det sushi, idag var det New Mexican Cuisine så som det presenteras på relativt nyöppnade (2 veckor) krogen Maya på Scheelegatan. Sanslöst gott. Och fräscht, om nu inte hrr Lindström och Schyffert ironiserat ihjäl det ordet. På bilden ser du en soft taco; ”Geronimo”. Med bl a upphackad chorizo, mjukt majsbröd, magisk mayo, samt de gamla kompisarna lime och koriander.

taco

Resan hem gick bra, även om det faktiskt märktes att det inte bara var jag på Stockholm C som hade händelserna i Bryssel i tankarna. Lite fler poliser än vanligt, om man säger så.
Extra skönt att komma hem till Nora en sån dag.

Nr 22 av 100 i #Blogg100

I morgon: TBD

Annonser

Författare: peranchor

Här brukade det stå: ”Mat, media, vin (inte nödvändigtvis i den ordningen) är vad som får min jord att snurra.” Det var då det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s