TV Eye

tveye

Familjens medievanor har förändrats ganska radikalt i och med flytten från bostadsrätt på Kungsholmen till villa i Nora. På Bergsgatan hade vi genom föreningens försorg ett 30-tal olika kanaler. Idag nöjer vi oss med vad marknätet har att erbjuda. SVT och TV4. Samt – och det kom som en överraskning – TV6. Den där sista är i och för sig bra att ha om vi nån gång skulle känna ett obetvingligt sug efter 19 år gamla repriser av The Simpsons …

Den där sista är i och för sig bra att ha om vi nån gång skulle känna ett obetvingligt sug efter 19 år gamla repriser av The Simpsons …

Det sitter förvisso en stor och fin parabolantenn på Bunkerns södergavel, en teknisk lösning som möjliggör hundratals kanaler, på de flesta europeiska språk, men den är inte inkopplad. Inte lär den bli det heller. Den sitter tvärtom ganska löst inför den planerade fasadtvätten i samband med Valborgshelgen.

Här skulle jag då kunna följa upp de inledande styckena med en härlig text om hur flytten till Nora har fört familjen ytterligare samman, och om hur Hustrun, Dottern och jag istället för att titta på tv ägnar oss åt att läsa frökataloger, lyssna på radio eller spela familjevänliga sällskapsspel framför brasan om kvällarna.
Men det hade inte varit riktigt sant.
Vi har ju Netflix.

Nr 20 av 100 i #Blogg100

I morgon: TBD

 

Annonser

Författare: peranchor

Här brukade det stå: ”Mat, media, vin (inte nödvändigtvis i den ordningen) är vad som får min jord att snurra.” Det var då det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s